tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, June 07, 2013

Bantal perhiasan craft buat pasangan pengantin

Memandangkan gambar ini yang ada, jadi aku up entry berkaitan craft ya. Moga tak jemulah tengok. Aku belum jemu lagi dengan hobi + bisnes kecilan daku ini. Hihihihi.




Yang ini gambar sebelum dijahit. Hakikatnya dah siap sepenuhnya. Gambar je belum di ambil. Nanti aku update dalam blogshop dan page aku.


Terima kasih buat blogger Cik Purple coz sudi order dengan akak padahal dia pun pandai bercraft =)




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

14 dak comei sayang YUI:

Cho Zila said...

alamak manisjer kalau pengantintu dapatkan...

are_lin@yu said...

cantiknya love plk tu.cntik ;-)

Nory Zoulkefle said...

comellnya, pandaiii Yui buat...

Shakira Pathi said...

Cantikk :)

Amanina Nasuha said...

atoiiiii cantik nyaaa....pandai nusha buat eh..kreatif :)

Kesuma Angsana said...

kreatifnyer !

tehfaridah said...

Nanti nak Yui hadiahkan Nita! Masa Nita kahwen.. keh keh keh *berangan*

Cik Anita said...

Alamak Yui~ tadi ada komen, tapi terpakai nama Teh Faridah. Member opis pakai pc Nita tapi lupa nak logout~ huhu

azizah :) said...

smart la yui :)

Tihara said...

comelnya yui :)

Cik Nur™ said...

cantikk..
kalau dah siap lagi cantik.. :)

comel je tgkk

^^eKaTiKaH^^ said...

cantik cantik ^_^

Deqla Manjew said...

cantiknye.. kemas je nmpk..

Shida Radzuan said...

belum siap pn dah tahu hasilnya cantik yui :)