tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, June 09, 2013

Kasut pilihan hati dari Vincci



Sebab dah lama tak beli kasut, maka terjebaklah dengan sindrom nak beli. Kasut ini beli sempena ada sale 50% di Vincci. Maka dapatlah dengan harga RM 39.50. 


Keselesaan? Sangat okay sebab aku suka pakai macam ini dari ada tajam bagai. Dah tak sesuai dengan kaki yang pernah ada "kenangan".


Kasut rayakah ini? Mungkin juga. Alaaaa, raya pun selalu pakai selipar. Apa nak kisah.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

15 dak comei sayang YUI:

wawa syaida said...

wedges kn...sy pun suka pakai jenis ni...sedap pakai :D

red jambu said...

wahh awal nye beli selipar raya.. ^^

Aishah Jahirah said...

yang penting selesa dipakai yui...;)

Cik Nur™ said...

err..baru cadang nak pegi shopping kasut vincci petang ni..hehehe.. :)

err..apa kenangan yui pakai kaut taham2 bagai tu..?

Nur pun tak bape suke yg tajam2 bagai, xsesuai dgn kaki yg lebor..hohihi

Sally Yatiey said...

Cantikkkkk ;D

MaYa MustWany said...

suka kasut platform/wadges..tapi kerja ni nak pakai kasut bertutup penuh.ades lemah tul la coz kaki tak dapat tahan bertutup.mula melecet teruk sana sini :'(

intanfirdaus247 said...

salam yui...cantiknya kasut..:))

ni kak intan..geng blogger pink ummi ..:P

Cik Anita said...

vincci memang pilihan hati~ berbaloi2 :)

Deqla Manjew said...

tinggi jugak tu.. kalo deqla x kot pakai kasut camni.. x sesuai utk kaki yg kurus.. mesti nmpk longgar je kat depan..hihi..

iAmCekbolat said...

lawooo @_@

Myra Jay said...

Akak suka kasut wedges, senang pakai.. tp sekarang jarang pakai 'wedges bertumit' lebih selesa yg 'flat' je :D

Amanina Mads said...

wah.. peminat tegar vincci jugak. hehe

azizah :) said...

cantik yui..pilihan warna tu sesuai pakai baju apa2 pon...:)

Cik Muda said...

bju raya tempah ke beli je??

Shida Radzuan said...

cantik yui :)