tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, June 17, 2013

Bantal perhiasan craft bunga-bungaan felt

Alhamdulillah, cuti hujung minggu seperti biasa, jika ada yang order, aku siapkan order. Taknak pending bagai sebab hanya hari minggu urusan craft dilakukan. Maklum sahaja hari biasa aku kerja.



- Bahagian depan & belakang -


Design dari pelanggan sendiri. Nak ada bunga-bungaan. Maka idea yang ada, hanya bunga macam ini. Moga penerima gembira menerima nanti.


Untuk maklumat lanjut, boleh terus rujuk page Nurul Yui Collection atau blogshop daku sendiri.


Terima kasih blogger Eza kerana sudi repeat order bantal perhiasan craft dari yui =)


* Jawapan untuk segmen soalan jawab dalam  entry selepas ini ya





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

13 dak comei sayang YUI:

Cik Puan Rara said...

cantikkk.

Nur Zulaikha said...

wahh..dh ade bisnes :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Yui..cantik gabungan bunga biru-putih!

Mimi Azirah said...

kretip la yui nih

are_lin@yu said...

cantik yui..murah rezeki yui ;-)

Kakzakie said...

Cantiklah Yui... kalau rajin dan kreatif memang boleh jadi duit..

ros_reeza said...

cantiklah Yui.. rajin kena ada, selain bakat kan :)

Deq's Qienz said...

kiutnya..pndy yui..smg terus suscess gan biz yui ya :)

wawa syaida said...

cantik yui...b2b mesti suka :)

Deqla Manjew said...

cantiknye yui...agaknya masa yui byk dihabiskan dgn buat ni je kan...

ieda immi said...

comelnyee ;)

azizah :) said...

jijah suka bunga tu... cantikkk!

Cik Nur™ said...

cantiklah yui.. :)