tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, June 14, 2013

Milo ais tabur mablessss

Kemain dah 2 hari bekpes minum milo ais tabur. Entah apa ke halnya teringin. Nak beli rasa macam tak berbaloi. Maka buat sendiri. Puas hati!


- saja bagi gambar senget supaya kurang terliur, hahaha! -


Cara bancuhan aku untuk secawan macam ini :

1) 1 1/2 sudu milo
2) 1 1/2 sudu susu 


Kacau dan masukkan 2 kiub ais. Tabur sesudu milo di atasnya. Siap! Oh ya, aku tak guna gula. Lagi syiok rasanya.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

21 dak comei sayang YUI:

Kesuma Angsana said...

hehehe sedap tu even gambar terbalik sikit hehehe

Meera Ishak said...

sedap nya T.T haha. ni yg nak try buat :D

eima said...

membesar bagaikan juara lah kan

||aLeaSaRa|| said...

salam jumaat sis.kadang2 suka jugak buat macam kat atas.kak lea hari tu pergi karnival putrajaya.ada promotion koko tok aba boboiboy tu(boleh beli kat cawangan kedai runcit ayamas)

sedap...then tengok ice dalam fridge banyak.apo laie...campak serbuk koko dan ice.kalau koko tu habis,kak lea ganti milo.then tabur milo tu nanges minum wallaaaa... he3..

JaSSNaNi said...

milo tabur ni kalau kat paparich namanya milo dinasour..

azizah :) said...

memang sedapp yui.. faveret jijah jugak ni!

wawa syaida said...

sedap! last makan time study dulu...pastu terus lupa dah air ni...malam ni boleh buat! :)

izyantyPersonalTaste said...

lama dh tak buat camtu he3...teringin lak,blik nanti nk buat lah :)

Syazana Zainn said...

mmg best milo tabur, lepas tu ais yg dah disalut milo tu gigit2. awrrrr mmg sedap

:D

Umie Artoqiemie said...

nak milo je boleh? tanak air

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Emmm..sedapnya klu tghari dlm cuca panas dapat milo tabur ni(^_^(
K.atie ada pm Yui...ada benda nk tanya :)

hana hadi said...

hana buat tak jadi.. habis serbuk milo yang tabur tu diserap oleh air. hehe

blog usang said...

milo tabur memang kegemaran saya..

Cik Nur™ said...

Sedapnyaaa....
dah berbulan Nur tak minum milo...
huhuhu

Puan Bui Junaidi said...

ANAK KAK BUI YG LELAKI TU ADDICT GILA DGN AIR MILO..^_^

Amanda Suria said...

akak x leh minum milo..mengantuk seharian nanti..x tau la pesal..

MaYa MustWany said...

adik mas suka wat sendiri.minuman ni fav adik n akak mas..hihi

are_lin@yu said...

sdapnya..tba2 nk jgk..hihi

ros_reeza said...

milo tabur memang sedap.. tapi, untuk breakfast kan, rasanya Neslo lagi terangkat.. hihihi

Deqla Manjew said...

deqla kalo ke umah mmbe dia mesti hidangkan air milo tabur camni.. ;)

Eca Dwinky Asha said...

milo taburrrrrrrrrr....milo tu yg penting tabur byk2.hehehe