tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, June 12, 2013

Spicy Chicken McWrap Mcd dan caraku makan

Hari ini lunch makan Spicy Chicken McWrap dari Mcd. Saja nak cuba apa rasanya. Rupanya ala twister KFC. Sedap gak. Ayam memang pedas tapi masih boleh ku telan.






Satu set. Macam biasa ada kentang dan air tapi aku tukar nak air lemon tea. Dah kurangkan minuman bergas. 


Okay, makan best tapi masalah aku untuk makan ialah besar sangat. Macam tak best nak masuk mulut macam itu. Maka cara aku, ambil piring dan bukakan terus.




So, kutiplah satu persatu. Itulah cara aku makan. Kalau terus pergi Mcd aku tak order macam ini. Segan nak kopek satu-satu. Hahahah. Eh! tapi makan burger kat sana rileks je buat macam itu.


Ada aku kisah? Janji aku suka cara itu. Hihihi.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

23 dak comei sayang YUI:

shaFazie said...

smelah dgn kita...tk reti nk ggt besar2...:D

Nory Zoulkefle said...

woww...nampakk sedapp...lama dah akak pntang makan McD ni...nak terjahh lah nnt...terliurr plak tgk Yui makan..hehe

Sally Yatiey said...

Sedapppppp ;D

Fifi Nadhrah said...

makan dengan happy.. asal kite selese.. dari cover2 then tak puas makan.. kite jugak yang rugi..

Siti(zoey) said...

sdpnyaa...

wawa syaida said...

same la...wawa pun makan macam tu jugak...senang :)

Deq's Qienz said...

sedapnya..tak menahan i tgk ya..yui nih mmg tau..saja je nak tayang kan

Lyaa Suriany said...

macam nk jadi kan menu dinner mlm ni je ni
hehe

azizah :) said...

nampak sedapp la yui! nak try la..heee

Cik Nur™ said...

nampak sedaplah.. :)

cara mcm mana mkn xkisah yui..
jnji kenyang,. :)

Shakira Pathi said...

Ya Allah,sedappnyeee :D

Azhafizah Md Nor said...

suka makan sekaligus walau mulut kecik sbb kalau camtu baru rasa semua rasa dalam tu :)

eintan nurfuzie said...

nak test ni.. slalu dcb jeeee

Cik Anita said...

HEHE. sama-sama! makan suka satu persatu. Orang selalu tegur, cakap makan macam tu takde nikmat. Tapi apa ada hal? hee

Rosmiza Ali said...

Sedapnya! Menu baru ke ni? Rasa macam pernah makan tapi kompius pulak.. Huhu..

Qashmere said...

Salam kenal sis,

Sedapnya. Belom sempat nak cuba makanan ni...

p/s: saya dah follow blog ni, nanti follow balik ye.

Take care

Aishah Jahirah said...

sedapnya..lapo balik tgk..;p

Mimi Azirah said...

nampak sedap tp dh lame xmkn mcD

AnneRaini said...

akak pun mkn satu2...tp dululah. sblm kawen..hehe

ayut said...

yui dh mkn duluuuu!!ayut dh lame tak g.nmpk yg ni trus rasa nk pegi..wekend tak pon next week bru nk g beli :))

Kesuma Angsana said...

nak jugak hehehe

Deqla Manjew said...

dah lama x mkn mekdi sejak nak berboikot ni..haha.. deqla kalo mkn x ksh la camne.. janji masok perot.. hihi...

Eca Dwinky Asha said...

benda ne kuar sehari lepas eca melantak kat mcd..benci tau...next month baru p mcd..klu minggu2 pg,mau kopak duit.hahaha