tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, June 03, 2013

Slot drama korea TV9 "I Miss You" minggu akhir

Mula-mula atau di awal cerita I Miss You, aku tak layan sangat sebab macam rasa lembap. Tapi bila dah start mereka membesar, kemain gigih aku duduk depan tv 9 dari jam 9.30 malam setiap Isnin dan Selasa.


Oh ya, berapa kali juga cerita ini berjaya buat air mata aku mengalir. Sedih kot bila tengok apa yang terjadi pada pasangan itu. Dugaan tak banyak tapi benda tu berpanjangan. Kesian.




Dengar cerita minggu ini minggu akhir drama ini. Maka, silalah tengok. Kalau terlepas, sila tonton di Tonton ya.


* Kalau ikutkan dah lama habis cerita ini tapi disebabkan siaran bola sepak selalu je ada, tergendala cerita ini. Stress jap teman!





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

21 dak comei sayang YUI:

lynndamya said...

haa sy xpnah tgk pon citer ni, tgk2 iklan dh nak habis dah rupanya, bila tgk2 preview last episod rse mcm best lak citernye, haha :P

:: Cik Viva :: said...

tak penah tengok la sbb dia tayang kat tv9, selalu tengok iklan je..

ieda immi said...

hahahha x tgk lahh uhuhu

istiqomah said...

waa cite ni sedih kalau tengok masa tengah feeling,,hee

beta kupu said...

sy dah tgk cite ni....mmg best sgt2...ending pun xmnghampakan ;)

Nurzakiah Hanum said...

ala sayangnya anum x dpt tgk

IntaNBerliaN said...

xpnh lak tgk cite ni

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

dah lama wani xfollow cita2 korea/jepun..huhu

wahida said...

tak follow citer korea...huhu...

aniswany said...

ANIS PNH TGK 1ST EPISODE JA..PASTU TGK SLOW SGT.TROS XTGK..HUHU

Rapunzeel Cikilolo said...

tajuk rasa menarik lah...

tp tak menyempat nak tengok...

Fifi Nadhrah said...

fifi tak tengok cerite ni..

Deqla Manjew said...

owhh layang ye.. iter x layang pong....huhuhu....

Kesuma Angsana said...

KA x sempat nak follow citer ni hehehe

Syida Rasyidah said...

hah.. ktepun tengok cerita ni.. tp kte suka tengok masa kecik.. sedih!

tak suka polis tu, kte suka yg pakai tongkat tu.. hehehe

Cik Nur™ said...

haaaa..bab tertunda sbb beri siaran pada rancangan lain tu mmg sakit hatikan...

drama ni, nur tak tgk.... -_-

Tihara said...

akak tak follow, ruginya

are_lin@yu said...

waa byk drama yg xtrikut skrg..huhu

azizah :) said...

jarang tengok tv sekarang ni...tak terlayan..heee

Shakira Pathi said...

Mak saya minat sangat cerita ni :)

Shida Radzuan said...

ala koreaa shida xfollow..huhuu