tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, June 24, 2013

[7] Yui jawab apa anda tanya

Entry pertama di pagi hari Isnin adalah untuk menjawab pertanyaan anda dalam [7] Anda tanya yui jawab. Jom baca jawapan dariku.


1) Eza Boom Boom : Macam mana nak konsistem update blog kalau student macam eza ni? 
Yui : Pertama sekali thanks suka baca blog yui. Untuk hal macam itu, yui cadangkan sediakan entry siap-siap iaitu autopublish. Sekurangnya sehari satu entry pun dah memadai. Bukan setakat sesuai untuk student macam Eza, pekerja macam yui ni pun boleh amalkan. Tambahan kalau pergi kursus, lagi busy memanjang. Taknak blog terabai, buat autopublish. Tapi jangan lupa jejak balas ya.


2) Umie Artoqiemie :  nusha orang mana? apa yang best kat negeri kelahiran nusha? 
Yui : Lama dah orang tak panggil ai nusha. Hihi. Yui orang Perak. Dilahirkan di Parit Buntar. Apa yang best? Harus baca segmen { ini }.


3) Ain Syahirah : Kak Yui pernah tak ada parut jerawat? Kalau pernah, produk apa paling berkesan hilangkan parut jerawat yg kak Yui pernah guna?
Yui : Alhamdulillah kulit akak takde masalah jerawat. Kalau time "bulan mengambang" mungkin ada seketul keluar lepas itu hilang. Akak just pakai produk Safi =)


4) Eca Dwinky Asha : ari tu yui g bandung,berapa banyak duit yg yui belanjakan?
Yui : Yui ada update jumlah perbelanjaan kasar yang dikeluarkan. Eca boleh rujuk entry { ini }. 


Minggu ini hanya ada 4 soalan. Maka cepat sahaja entry ini ditaip. Haha. InsyaALLAH GA bulanan Nurul Yui akan dilancarkan. Sabar menanti okay.


Jemput baca entry penuh { sini }
Rasa sebelum Ramadhan, order sebelum Syawal
=___=




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

9 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

moning yui

Fifi Nadhrah said...

selamat pagi yui..

are_lin@yu said...

kak yong la ni. erk..hehe

Tihara said...

oh yui asal parit buntar :)

Umie Artoqiemie said...

ate kome... ate kome... perok ghopenye :D

iamHANIS said...

hmm nk tnya yui jgk..tp nk tnya apa eh..hmm kna pikir dulu..ekekee

Deqla Manjew said...

hahaha.. asyik2 terlps je nk soal yui... ish..

IntaNBerliaN said...

ooo lahir kt parit buntar upenya... minggu ni ada g parit buntar ke?.. hihii

kalau ada nk invite g knduri adik ipar akak :)

azizah :) said...

takde soalan nak tanya yui sebenarnya..heee