tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, June 11, 2013

Bubble talk dari felt craft

Hari minggu, bila tiada kerja barulah aku buat kerja "merepek". First time buat. Saja guna apa yang ada sebagai bahan utama.




Saja buat sebenarnya. Sekarang kebanyakan majlis terutama majlis perkahwinan dah gunakan bubble talk sebagai prop photoshoot. Majlis hari jadi pun ada juga. Nampak comel gitu bila tengok.


Oh ya, jika ada yang berkenan, boleh inform daku. Aku akan buat ikut design yang diberikan selagi mampu. InsyaALLAH harga adalah amat berpatutan. Ikut juga bajet anda =)




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

22 dak comei sayang YUI:

Bulan Syurga Firdausi said...

kreatif3... nak 10 he~

Cik Puan Rara said...

wahhh dh makin berkembang perniagaan yui.

Shakira Pathi said...

Dekat kenduri kahwin banyak macam ni kan :)

JunAina said...

Ni buat hadiah pun boleh gak ni... Cantik.

beta kupu said...

Gud Luck Yui, kalau tangan berseni apa pun bley ;)

Nurzakiah Hanum said...

kreatifnya dia

azizah :) said...

menarik tu yui!

Cik Muda said...

fenomena skang bubble tu...hihihi~

diana said...

macam2 sekarang ni..kan..comel je..

Fifi Nadhrah said...

waaah.. cantik dan comel..

Deqla Manjew said...

comel aih..!!

Zana Adieyza said...

mmg tengah trend sekarang ni.. kalau yg x pandai posing tu, boleh guna props utk jadikan gambar cantik.. hehehe

J.Syazwana said...

wiken hari tu baru buat sarung bantal gune felt. hihi baru2 belajar.

Puan Bui Junaidi said...

TERASA NAK ORDER JUGAK P LOM TAHU NAK ORDER UTK APA..HIHIHI

ieda immi said...

comel sgt2 ;)

Shida Radzuan said...

cute yui :)

Cik Nur™ said...

kreatiflah yui ni. :)

are_lin@yu said...

wahh makin kreatif lah yui.

Deq's Qienz said...

kiut la..

Eca Dwinky Asha said...

dia guna stick pe tu yui..eca cri kat kedai xjumpa..nak buat gk tpi lama lagi...hahaha.hujung tahun kot.

hyde dea said...

nak order tp nak tahu hargadulu ;p, hyde.dea@ gmail.com. thanks

hyde dea said...

nak order tp nak tahu hargadulu ;p, hyde.dea@ gmail.com. thanks