tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, June 14, 2013

Jom daftar di Assignjobs dan lakukan kerja mudah

Haritu dalam satu hari aku tengok ramai blogger duk update pasal Assignjobs. Tapi bila Sis IntanBerlian update, aku terus tertarik. Bukan apa, penyampaian entry yang dibuat oleh Kak Ina macam magnet. Kih kih. Apa lagi, aku pun "terlekat" dengan kuasa magnet itu.



Aku daftar Assignjobs pada 6/6/2013. Dalam masa 3 hari aku dapat earning banyak itu. Itu bukan dalam RM. Jadi, pandai-pandai kira.


Bukan mudah ye nak dapat duit, kena ada usaha. Jadi, harus ada kerja yang dilakukan. Maka rajin-rajinkan diri log in di Assignjobs dan tengok kerja apa yang masih kosong. Tak susah mana kerjanya.


Jadi, sesiapa yang belum join, meh pergi ke web Assignjobs dan daftar terus. Usaha itu tangga kejayaan =)


Blogger yang mendapat payment dalam masa 2 hari!!





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

19 dak comei sayang YUI:

Nur Dzafirah said...

xsusah ke kerja dia Yui? dah lama teruja nak join ... cmna kerja dia?

Fiza Rahman said...

Dah daftar ☺☺

izan mama mia said...

yui,..akak pun dh joint tapi sejak 2/3 hari nih...bila nak tgk kerja kosong,...asyik keluar There are no available jobs at this time! kenapa ya yui,..ralat gak rasa tak boleh menambah......

Umie Artoqiemie said...

sumpah keje dia senang gile. thanks tau :)

Cik Anita said...

Ouh ye.. tak pernah tau ni.. huhu. Nak try jugak lah!

Kakzakie said...

Asal jgn kita lalai buat kerja dgn dia kerja kita terbengkalai hahaha....

Nory Zoulkefle said...

ramai jugak dah sign up assign job ni...akak je belum lagi...hee

are_lin@yu said...

wahh mnrik nya..mcm best.hehe

trah zain said...

nape bila sy nak daftar xdpt?huhu...

Deqla Manjew said...

ye.. tau psl ni pun dari blog ina tu.. tp kat sini x leh bukak la...sedih sungguh x dpt cuba.. alahaii.. kat opis ni org nk buat duit pun disekatnya.. huh..

ikafantasi said...

yui..blh pcaye ke?nak try gak..

cynta ieda said...

dah sign up..tp x reti nak guna...

wawa syaida said...

dah tengok jugak...ramai blogger update pasal ni...will daftar jugak nanti :)

Aishah Jahirah said...

tu la ramai yg join...pnh usha tp xreg lg...mcm nk join gak je...

azizah :) said...

menarik bila kak ina ada post hari tu..tp lom kesempatan nak register..

Syazana Zainn said...

ramai org pomot assignjob ni
nak join tp was-was hihi

Cik Nur™ said...

belum daftar lagi...

MaYa MustWany said...

err masih blur2 lagi..hihihi

nanieybarnieylurviey said...

Nk daftar la jugak