tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, June 22, 2013

[7] Anda tanya Yui jawab

Sesi tanya kembali lagi. Sekali seminggu sahaja sesi macam ini. Jom teruskan lagi sesi tanya ini. Oh ya, pertanyaan tidak terhad kepada peribadiku semata-mata. Mungkin juga nak tahu hal lain. InsyaALLAH, ada jawapan aku bagi saja.


Silalah tanya apa sahaja soalan di entry ini. Ingat ya, entry ini. Soalan yang mempunyai tanda "?" sahaja akan dijawab. Mudah kan?


Contoh :
Kenapa suka berblog? [ soalan ]
Untuk menambah kenalan dan bertukar pendapat[ jawapan ]


Jika tiada apa-apa masalah, jawapan akan diberikan dalam entry pada hari Isnin. Sabar menanti ya sayang. Kih kih. Bajet kau retiskan. Tangan dibahu, mata ke atas. Haha!


Nak baca soalan-soalan sedia ada? Klik sahaja link di bawah okay.

Sesi keenam bertanya


guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

Tihara said...

tak tau dah yui nak tanya apa..hikhik :D

Eza Boom Boom said...

Salam dear. Macam mana nak konsistem update blog kalau student macam eza ni? Suka baca blog yui selalu :D

Umie Artoqiemie said...

nusha orang mana? apa yang best kat negeri kelahiran nusha?

Ain Syahirah said...

Kak Yui pernah tak ada parut jerawat? Kalau pernah, produk apa paling berkesan hilangkan parut jerawat yg kak Yui pernah guna?

Ain Syahirah said...

Kak Yui pernah tak ada parut jerawat? Kalau pernah, produk apa paling berkesan hilangkan parut jerawat yg kak Yui pernah guna?

Cik Nur™ said...

Ermmm...setakat ni..nur xde soalan apa2 lagii....

Che Rosliza Che Mat said...

emmmm...akak nak tanya apa erk? hihihi

Eca Dwinky Asha said...

ari tu yui g bandung,berapa banyak duit yg yui belanjakan?

nak bajet2 neyh :P

azizah :) said...

emm xde soalan kot nak tanya mggu ni..heee

Deqla Manjew said...

aiyakk... melepas ku nak soal ....huhu...