tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, June 06, 2013

Jawapan Nuffnang mengenai status jika memasang iklan dari Weeclicks



Petang semalam hantar ticket pada Nuffnang untuk bertanyakan kesahihannya dan malamnya dah dapat respon. Nampak tak apa jawapannya?


Status anda akan terjejas. Maka dengan rasa hormat, buat masa ini daku tak jadi nak pasang iklan selain Nuffnang. Sekian terima kasih.


* Kemain risau status Gliteri hilang, macam status isteri plak. Kih kih.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

20 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

wow nie setia nie

man said...

Jgn psng iklan lain lah ye..hehe

Cik Anita said...

Harusla risau! Setia pada Nuff jela Yui..hehe. Masyuk dah kan? hehe

izan mama mia said...

tq yui,..br ingat nak htr tiket..yui dh syer..akak pun xmolah ambil risiko...hihiih

Tia Fatihah said...

eh, hari tu Nuffnang kata boleh.

btw, tia sanggup melepaskan status 'geli-geli' sebab tengah mencuba 'komli'. tunggu percubaan dalam 2 minggu. nak tengok performance inchek 'komli'. ramai kata SUPERB!

are_lin@yu said...

mknanya mmg xlh psg la.hehe

Mimi Azirah said...

Tuh la kan...takut nak letak iklan sebarangan...akak brani letak iklan says je...

Kenit Cinonet said...

status Kenit pun dah tukar kaler sejak letak KOMLI di blog. Tapi, iklan nuffnang tak putus2 menari hehehe. KOMLI jalan, Nuffnang pun dapat (^_^)

P U C A T said...

stay on that advertisment :)

merahitujambu said...

sy pon sama nuffnang di hati lagi..hehehe

Nory Zoulkefle said...

jangan curang dgn Nuffnang...hehehehe

Deqla Manjew said...

tak penah pulak terfikir nk pasang iklan lain.. setakat ni nuffnang je la..hihi

hazwan hairy said...

fuhh nsb baik..hahaha

Cik Nur™ said...

waaaa....akan terjejas rupanya...
kena setia dengan nuffnang la kan...

Azhafizah Md Nor said...

loyal NUffnangers! :)

Syuhada Salleh said...

sma la..setia lg..

azizah :) said...

kan jijah dah cakap.. nasib yui hantar tiket kat nuffnang :)

Eca Dwinky Asha said...

kan betul..tpi kalau yui nak try weclicks..apa kata pasang kat blog craft tu.tgk camne lak hasilnya.

MaYa MustWany said...

berminat nak cari iklan lain..maybe komli/ wecliks...huhuhu dok survey2

Shida Radzuan said...

woww pesaing tu sama lah dgn komli dan advert nih..