tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, June 05, 2013

CPUV 2013 [7] - Kotex Fresh Liners



Merajuk sekejap kelmarin sebab dah lama takde CPUV. Perasan dah CPUV ini semalam tapi time tu RM 0.00. Kih kih. Takpe, macam biasa, setiap kali dapat CPUV, akan ku update. Kadang-kadang tiba-tiba ada muncul CPUV dah tamat.


CPUV ke 7 - Kotex Fresh Liners. Terima kasih kepada pengiklan. Bagi yang biasa pakai jenama Kotex, pasti tahu macam mana keselesaan dan kemudahannya. Aku juga suka.


Alhamdulillah, moga murah rezeki untuk CPUV kali ini. InsyaALLAH.


Kepada yang cubit-cubitan iklan, boleh bagitahu aku. Sama-sama membantu  =)


Walau earning berapa sen, aku tetap bersyukur. Alhamdulillah.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

18 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

IntaNBerliaN said...

tahniah yui :-)

Mimie Najib said...

tahniah ya.. =)

huny madu said...

Congrats yui, kita punya tgl 2 yg masih running..xlama lg kredit la tu. Nape tah nuff xnk kasi yg baru :(

Saya Disini said...

tahniah

wawa syaida said...

tahniah yui

maszmadi said...

alhamdulillah ada jugak kan.. akak pun baru cek ada seketul, dah sebulan majuk... hehe

eima said...

cepat je action nuffnang pujuk kan ....

Shakira Pathi said...

Tahniah kak yui :)

diana said...

best nya..akak ni dah lama tak dapat..heheh

Sally Yatiey said...

tahniah kak ;D

Kesuma Angsana said...

tahniah yer

izan mama mia said...

wah bertambah laa $$..heheh

Cik Nur™ said...

tahniah..rezeki ni.. :)

azizah :) said...

tahniah yui! pagi ni jijah jumpa kotex! dah jentik.. :)

J.Syazwana said...

bestnya!! :)

Deqla Manjew said...

alhamdulillah..tahniah yui..

Shida Radzuan said...

rezeki yui :)