tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, June 28, 2013

Hadiah sponsor & entry promote

Hari tu aku ada terima emel dari Irosia Beauty Touch. Mohon sponsor. Alhamdulillah disebabkan aku tidak busy, maka dengan baik hati sediakan barangan craft mana yang mampu.


Apa yang aku tertarik untuk menjadi sponsor adalah dari cara Irosia Beauty Touch hantar emel. Cara profesional dan berhemah. Aku suka cara sebegitu dari tiba-tiba datang komen " boleh jadi sponsor? ". Itu aku buat tak tahu. Kih kih.


Mohon beradab insyaALLAH orang akan layan secara lebih beradab kan. Nice to see and read. Wahhh gituuu!


- barangan craft yang disponsor -


Oh ya, Irosia Beauty Touch menyediakan perkhidmatan makeup. Kau terjah sahaja blognya. Kemain cantik muka. Orang yang cantik bertambah cantik tengok. 



Entry promote yang telah disediakan oleh pihak Irosia Beuaty Touch



Terima kasih ya ♥




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

17 dak comei sayang YUI:

Deqla Manjew said...

wahh... baiknya yui jadi sponsor.. comel pulak tu hadiah yg yui nk bg tu.. bertuah la sape yg dpt.. ;)

Sally Yatiey said...

comelnya hadiah tersebut.. hee

Shakira Pathi said...

yg monster tu comel :D

eima said...

wahhh pasni makin maju la bisnes mana tau ngan sponsor Allah bls berlipas ganda

are_lin@yu said...

alahai cmel2 nya craft ni..

trah zain said...

untungla,,haha..
love tu lawa ^___^

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

semua comel2 la dear

Eca Dwinky Asha said...

comel la yui :)

Syazana Zainn said...

comelnya craft :)
guna felt eh.

Nyue said...

cute plak tgk crat yui nie...ehehee

Kakzakie said...

Bertuahlah siapa yg dapat hadiah comel itu.

Tihara said...

comel adiah yang yui sponsor ni, :)

BUNDA a.k.a KN said...

comey2 n cute..

intanfirdaus247 said...

comel2nya adiah itu…

azizah :) said...

comel la felt tu yui...

Rosmiza Ali said...

Betul tu Yui. Akak pun pernah jugak dapat mesej dari penganjur2 kontest mintak akak sponsor hadiah diorang. Tapi akak takkan layan kalau main terjah tiba2 mintak sponsor. Takde tatatertib langsung. Tapi kalau dia email dengan cara baik, insha Allah akak akan fikirkan.. =)

Cik Nur™ said...

comel2 hasil tangan yui tu....