tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, July 22, 2011

Alhamdulillah..gembira lak bila tengok =)

assalamualaikum dan selamat pagi..
alhamdulillah,harini dah Jumaat..penghulu segala hari..
moga harini lbh baik dari semalam dan makin baik akan datang..

sbg janji aku, ak akan wat entry khas kepada follower nombor BERTUAH eceh!! bertuahke wei??

jom kenal merekea.. 999, 1000 dan 1001



pertama : FOLLOWER KE 999


sis ni ak pasan dia ada join GA Yui dari Johor tp soei sis,dah trlmbt la plak..huhuh..
btw, korang leh jon GA Sis ni sempena birthday dia..
jom serbu join erk!




aset utama bagi gadis comel ini adalah mata bulatnya!! wee,toi ka??
belajar di Uitm.. nk tau lg?? Sila jenguk terus ke blog gadis ini okies!!


ketiga : FOLLOWER 1001



kau tgk header nya?? ala-ala koboi gtu..cun kan?? ni dak Kptm Ipoh..
dekat aje ni ngan ak.. masih muda ag..jom-jom ngorat dia!! hehehe..


ok,cukup kot untuk 3 follower ini..nk tmbh kenalan,sila aje terus jenguk..
tegur-tegur.. "hye, hye"

kepada semua follower baru ak untuk blog mereng-mereng ini,

♥ SALAM KENAL DARI YUI ♥
pentingkah follower?? tepuk dada tanya sendiri yer..
aii likkkeee...

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

8 dak comei sayang YUI:

Cik Ceria said...

wah..tahniah..ramai dah follower skrg..hehe ^_^

eintan nurfuzie said...

tahniah dah leh sebut 1k dah..huhu

Cik Purple Pinkypuff said...

wah dah 10001??*eh.. cam telebih kosong tuh..=='*
hihihi..1001 ek??tahniah yui! :]keepin touch! errr.. i meant keep it up! eh bukan keep in bloggin..:] ape2 jela! :p

Vera Violet said...

hehe...congratez ah! rmai da followers dia..:)

mizzkechique said...

dh mcm kisah 1001 malam lak..hehe..

tahniah dear..

WuMing said...

Kat situ ada gambar WuMing juga... Walaupun bukan yang ke seribu....

Cik Azizah said...

tahniah2..akhirnya menjejakkan kaki ke 1k..lps ni 2k..wee~~ sm2 kita nntikan..

Cik Ezy said...

tahniah!
dh seribu satu..
hehe