tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, July 20, 2011

"SEGMEN: KAMI SAYANG TEMAN BLOGGER-TERJAHAN KEDUA"



haaa.ni tugasan kedua..eceh!! dah mcm ak time belajar dahulu kala aje..
lau tugasan pertama ak di kumpulan 1..
tp skg ak dah jatuh ke kumpulan 2.. eh!!pe kaitan 1 ke 2 ke 3 ke,sama je!!!

dan kali ni sesi tepek header kwn-kwn..so,ni ibarat kwn baru kot coz dah lainkan..
eh,ada yg sama juga rupanyaa di kumpulan 1...
jom kenal mereka.. cam ak rasa ade yg ak kenal ni,hehehe...

owh ya, Cik Ninie suh ak kritik blog kwn ak kat kumpulan 2 ni..
kritik bwh header..dan JANGAN guna KATA-KATA KESAT!!
aish,idak-idak..ak nk kritik pon rasa segan coz blog ak pon ntah ape-ape..



ha,blogger ni ak kenal tp dalam alam maya la..hehhe..
blognya comel coz ada doodle cute tu..ak pantang nmpk cute miut ni..
loading pon cpt aje..so,no problem!


Blogger ni malas ak nak tepek header nya..korang nak kenal,p cari sndiri..huhuh..
ak TAK MINAT dia..waaaa..kejam!!




yg ni satu geng di kumpulan 1..so,baru ag kenal yer..
ak suke tgk kura-kura cute itu..blog beliau pon nmpak kemas..menarik dgn kartun..
loading pon cepat!! itu yg penting..




kwn kumpulan 1 juga ni =) ..haa,ni bckground itam..
org kata menawan..ak yg kata gtu!!
simple but nice..rasa tenang aje masuk coz x byk kaler kan..
loading cepat juga..





jg dari group 1..header comel..blog pink!! ai likkee youuu..
susun atur juga ok,takder terabur mana..
dan plg pntg loading juga CEPAT!!




haa,ni kwn dari group 4..selamat berkenalan!! soei tau,sy tpksa print screen..
blog nya warna yg leh wat org tenang..lembut aje...
BUDAK BARU BELAJAR?? baru dalm blog ea cik kawai..heheh..
selamat berblog..dan selamat belajar mcm-mcm lagi...
loading juga cepat coz xder widget yg leh sekat perjalanan ak..wee~~


ok Cik Ninie,sttle dah ni..ni nak habaq mai,che' leh join pon sampai Jumaat aje..
sabtu ahad i offday..jd off blog juge..moge sempat sttlekan sume nya..
lau xleh,maaf tau..
dan pd kwn-kwn baru..

♥ SALAM KENAL DARI CIK YUI ♥

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

8 dak comei sayang YUI:

WuMing said...

Wah banyak nya....

ninie_azriena said...

check !!
done task 2..
wait for the next task..
congrats !! (n_n)

p/s: tanks sudi jalankan tugasan yang diberikan dgn sempurna..terharu tau -___-

dun wurry dear..last aktiviti mgkin malam ni or esok :)

eMMe said...

blog dowang sgt menarik ye Cik Yui! salam Kenal dari Pn eMMe, heeee~

mizzkechique said...

wahh..mekaseh yer..

miezah said...

tkaseh utk komen yg bernas itu .. hehe ^_^

msredcheesecake said...

cik Nusha

kita grup 4...terjahan last salam kenal msred follow...

myezatul aQma said...

tima kasih untuk kritikan tuh(^___^)

mizzkechique said...

last terjah...hehe

http://mizztina.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-sayang-teman-blogger_21.html