tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, July 08, 2011

Hadiah sudah sampai..besh2..Thnx sis MJ!!


Korang ingat lagi tak,ak pernah update yang ak menang untuk pemenang voters bertuah tu..
hahah,xde sape nak ingat r!!
it's okay..ak pon sje ja..so,ak nak tunaikan janji,hadiah apa dh smpai,akan ak update!!

apakah hadiah misteri yang diterima itu??

taaaadddaaaa!!!

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|


cntik plak couple penyu ni.. cm la tau tu jantan ke tina!
hahah.apa-apa pun, thnx yer Sis MJ!!
aiii likkkkeeee....

ak dah letak kat peti sejuk umah pon..huhuhu...



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

8 dak comei sayang YUI:

aTy _faRed~ said...

jeles biler ade orang dapat adiah..[tapi malas nak join contes] huhu.. tekad nih..lepas ni nak join kontes banyak2 supaye akak dapat adiah free besh macam awak jugak...!![masih jeles]..hahaha..:)

eintan nurfuzie said...

NAK2 GAK

Myra Jay said...

Heheee, sama2..
Kalau suka MJ lagi suka... :-)

eintan nurfuzie said...

NPER?
BILA G JB?

Cik Muda Sae said...

entry hadiah nuyui masih lagi dalam drft...hihi...tak sempat nak clear lagi..hihi....

Cik Azizah said...

wah tahniah!!

shiema sufian said...

nak hadiah jugak :)

.m y z. said...

ziema baru dapat hadiah from satu GA. first time kot dapat. haha tu pun bukan sebab join tapi sebab terpilih. kalau join GA yang siap kena buat entry tu mmg tak penah2 nak menang. bila GA yang kita tak join, pemenang dipilih oleh penganjur, eh boleh pulak menang. haha XP