tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, July 08, 2011

Jangan dikau rindukan ku...

ada satu rahsia ak nak bagitahu kat blog ni..terutama kepada kwn2 blogger
yg memang sempoi+friendly glerrr!!
kepada yg sudi terjah ke sini..



korang oh korang..ak nk gtau ni..masih ingat tak pada entry ak yang ini???
ingat dah kan..ak ingatkan xjd,rupanya baru td dpt tau JADI la plak..adooii..

so,sempena keberangkatan ak ke Johor,ak MUNGKIN ulang sekali lagi
MUNGKIN yer kawan-kawan..
1) Jarang on9 di waktu kerja kerana di sana lagi bz..x bz,ak on9 yer..
2) Berkemungkinan besar hanya on9 waktu malam.. balas jejak sape yg sudi terjah!
3) Tiada masa utk join contest or ga or apa-apa sewaktu.. kerana ak tkut trlmbt!

TAPI

korang jgn risau,pada sesapa yg sudi terjah dan tinggalkan sebarang komen,sudah kompem akan ak terjah kembali sebagai tanda terima kasih ak..yerlah,ak dh gtau ak jrg on9 tp ade gak sudi mai,kira bagusla tu kan orang tu..thnx yer...
so,korang jangalah lupakan ak


dan ak akan sentiasa merindui korang eceh!! mcm ade org nak rindu balik lak..


kenang daku dalam doamu..
macamla lama nak mnyepikan...cehh!!!

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

16 dak comei sayang YUI:

shiema sufian said...

take care :)

jom join.
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/07/shiema-sufian-first-giveaway.html

eintan nurfuzie said...

WINDU R T...

Bro ahmad said...

rindu yea.. Bro pun online tak tentu hala sebab ikut shiff xixixi

Gadis Kecil said...

ku merinduimu......ting tong!

take care ^_^

Aisyah Aina said...

cepat balik :D

Acik said...

i'll b missing u, too. huks

.m y z. said...

ziema pun dah lama tak balas jejak. sorry sebab lambat balas jejak ke blog ni. malam ni bru sempat. hee. take care there. jb pun ok what. kalau banyak duit, boleh melencong ke singapore. haha XP

ArulchelseA said...

tke cre..

♥e'in♥ said...

wah!!!! nie leh jumpe nie!! huhuhuhu..

ika said...

rindu kt akak nt..ngee~~

Cik Wani said...

hye,,blogwlking here.

btw jom komen link kt entry wani ni

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)

eintan nurfuzie said...

oit2 pe kabo org jb?hehehhehe

man yusoef said...

tak rindu pon..hahaha

syieda_joy said...

akk..syieda dtg..^_^

tgk akk xupdate dah 2 hr br syieda tringat yg akk j JB kan?aduhhhh...

^_^

Cik Muda Sae said...

nuyui...jgn lupe bwk ole2 tu kami...hihihihihi~

aTy _faRed~ said...

jage diri bebaik kat sane... tak mo noti2..[cehh..ape nyer pesan ar kan] heheh.. kawan2 tak kan lupe punyer ar..:)