tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, July 20, 2011

PENDAPAT : salahke nak UNFOLLOW????

kalau sebelum ni pernah ak coretkan tntg mula-mula FOLLOW pastu UNFOLLOW lak..
dan ada lagi satu kisah UNFOLLOW pernah ak coretkan..



macam-macam kisah..jadi skg,ak nk bgitahu..
ak nak UNFOLLOW blog orang!! boleh dak???

haaa..jangan salah faham okies!! jgn nak pkir buruk aje
ada masalah apa-apa tak lau UNFOLLOW blog yang dah lama bersawang??
maksud ak yg lama xupdate..lebih dari 2-3 bulan..

so, apakah PENDAPAT ANDA WAHAI KWN DIHORMATI???

erm,nak wt ke xnk.. dalam hati cam nak biar aje...


guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

19 dak comei sayang YUI:

cik najihah said...

em bukan nak kate ape..kadang2 perlu jugak sebab banyak lagi blog yg hebat2 yg kite bole follow..em..
cume pendapat

QiuT Mummy said...

ni bg sylh kn...blh jer..terpulng pda individu lh kn nk follw @ x or nk unfollow....xpnh sy kesah pn....stiap org da sebb msing2...n sbgai blogger kita kna pk napa org 2 unfollow blog kita..msti da sbb..sbb nya dh lme xupdate ler...n org pn nek boring tggu blog kita yg xberupdate 2....

syieda_joy said...

boleh aje akk..sbb akk tidak pgg prnsip u folo i folo u..^_^ kkdg kite xfolo pun kite still g tgk2 blog org tu... ^_^

mizzkechique said...

xslh..hak masing2.. follwer ada hak utk unfollow klu pd dia blog tu tak menepati citarasa dia.. =)

eMMe said...

tak kisah nak folo ke tak, coz kenkadang akak tak terfolow, ramai sgt bloggers tumbuh bak cendawan selepas hujan, heeee...

Misz Lola said...

depend on u la dear :D

eima said...

aku prasan ramai gak yg unfolo aku...
2-3 org la
tp tak kisah la ....
kuantiti tidak menggambarkan pepe ....

eintan nurfuzie said...

yup...nak tanye sal banner ker?

dayangkueffazulaikha said...

Perlu jugak kadang2, sebab kenapa kita nak follow lagi sedangkan blog tu memang dah bersawang tak di update. itu pendapat jelah =)

Myra Jay said...

betul jugakkan, kalau dah blog tak berupdate dlm j/masa pjg, tak salah kalau nak unfollow..

r'Da said...

jangan unfollow me erk.. hukhuk.. i salu jer update blog..hehe

merahitujambu said...

napa perlu unfollow??biar je la..x luak pon..hee..nice entry..good idea..=)

Abang Stalker said...

ala..cian depa nti nuyui.biar je la eh.

plg tdk pun nti ble depa blk nk blogging tgk folo mkin bertambah,ada la semangat nk menulis. :)


tetbe berhati kapas~ ;P

Cik Ezy said...

kite ade hak nk unfollow org..
unfllow je tnpa rase was2..
kehkehkeh

Cik Baju Kurung said...

pendapat CBK , biar je . =)

anismelon said...

heeeee..kalo itu yg terbiak..heeee..jangan unfollow anis dh lew..heheh

Cik Azizah said...

bg jijah biar je kot...huhu

nazira said...

Sebenarnya nk follow ke x nak follow lagi 2 pada saya itu hak masing2.. xkan kita nak marah plk kot lau orang x follow kita.. betul x..

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

Illyz Lnini said...

Itu sebab mengapa saya tak gunakan konsep "You follow me i follow you".Tak salah kalau nak unfollow balik blog yang kita dah follow.

Yang paling baik,jika kita follow blog tersebut sebab kita minat pada isi kandungan atau widget atau bentuk sesebuah blog.