tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, July 26, 2011

Cabaran YUI- day 2 - movie yang paling best pernah anda tonton



untuk hari KEDUA setelah ak dgn berbesar hati nak wat Cabaran 30 hari ini..




day 2 - movie yang paling best pernah anda tonton


ini adalah hari ke-2 untuk aku..so,apakah movie paling best??
rasanya mcm-mcm movie yg ak suka..yg kurang besh tu sikitlaa!!
so,untuk tahun 2011 dan setakat ini,movie yang besh ak tonton adalah cerita

TRANSFORMER 3D




pasaipa movie ni??coz ini yang terbaik movie 3D yang ak tonton wat masa ni..
haa,time ni ak tonton bersama my Shapit..
entry nya ada di sini..
kalau korang yg tgk pon pasti puas hati laaa..berbaloi-baloi la byr tiket wayang.. =)
cter besh dan xder ngarut bagai cam sesetengah filem tu..




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

7 dak comei sayang YUI:

msredcheesecake said...

yui, msred blom tengok....nak gak layan...berapa star?

aTy _faRed~ said...

betul2...!!! ni pon movie terbaik akak tahun ni..!! ;p

AnAk dEneSor said...

besh ke?ade yg ckp x besh..iera xtgk ag..huhuh..

klo u nk banner emel me yea t nurul_inc@yahoo.com

Maya Lisa said...

memang best lah giler babang cite beh ! Maya gi tengok 3d munye ! perghhh !

AnneRaini said...

knpa akak rasa boring jek transformers tu??? hehe

Cik Muda Sae said...

yui, mr poppers pun besh jga...~ comel cerita dia..

Cik Muda Sae said...

~ pki topup kdg2 tak pasan dah out of credit la yui.. igt senang le pki line.. tpi terlajak la plak..hihihihi~