tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, July 25, 2011

Cabaran 30 hari YUI bermula!!!


perghhh!! dah lama teringin nak wat,yerla,asyik tgk blogger len aje..
ape kata kali ni try kat batang idung sndri lak!! ngeh3..
dan cabaran 30 hari ni ak curik dari Cik Ezy..
ehem,ehem..t lau dah wat benda ni,cam byk lak rahsia ak terkuar t..
haa,yg dok baca t,diam-diam ea..rahsia bersama..hekhek..

ak xjanji tiap-tiap hari akan ak buat kerana al-maklum,selalu sabtu ahad ak off9..
jd,ak akan wat ikut hari yg ak on9 leh kan??leh ar yer..
ni namanya CABARAN!!
so,nantikanla..semoga dapat settle kesemua sekali!!

jom lihat list apakah CABARAN selama 30 hari itu yer..

day 1 - lagu yang anda dengar hari ini  DONE!!
day 2 - movie yang paling best pernah anda tonton  DONE!!
day 3 - benda yang selalu anda buat sebelom tido  DONE!!
day 4 - benda yang anda buat bila sorang sorang DONE!!
day 5 - status anda ? relationship anda? DONE!!
day 6 - tiga perangai burok anda DONE!!
day 7 - tiga perangai baek anda DONE!!
day 8 - pergaduhan paling terok yang pernah anda alami DONE!!
day 9 - perasaan anda hari ni DONE!!
day 10 - hari ke 10.. apa yang berlaku?
day 11 - gadjet yang anda ada DONE!!
day 12 - apa yang ada dalam beg mekap anda  DONE!!
day 13 - apa yang ada dalam beg duit anda DONE!!
day 14 - perkara menarik yang anda lakukan hari ini DONE!!
day 15 - kalau dapat RM1juta, apa yang anda buat dengan duit itu? DONE!!
day 16 - guru sekolah anda yang paling anda suka DONE!! 
day 17 - gambar bilik idaman anda
day 18 - benda paling mahal yang anda pernah beli dengan duit sendiri
day 19 - jenis manusia yang menarik perhatian anda
          day 20 - hari ke 20.. apa yang terjadi?
day 21 - benda yang anda wajib bawak bila keluar rumah


          day 22 - tarikh tarikh penting dalam hidop anda
          day 23 - dream wedding
          day 24 - tempat yang paling anda gemari untuk makan
          day 25 - makna disebalik link blog anda
          day 26 - 15 fakta tentang anda
          day 27 - makanan dan minuman kegemaran anda
          day 28 - hobi anda
          day 29 - siapa anda 10 tahun akan datang?
          day 30 - hari ke 30.. apa yang berlaku?


waaaaahhh!! cam tercabar sungguh ni melihat apa yg tersenarai..
so,ucapkan SELAMAT MAJU JAYA kepada YUI ea..
dan kepada yg teringin gak nak wat cmni, jom,klik sini utk tahu secara detail..
TQ..




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

Fad said...

ahaha..mampu ke tak ni nak cabar diri sndiri..eheheh

Cik Azizah said...

gudluck!! menarik ni... rasa nak buat lagi lah...haha ngde2..dulu dah buat..ngehngehngeh.

syieda_joy said...

hahahaa..dari draft dah publish dah...
goodluck akk!! ^_^

r'Da said...

nk sahut jgk.. tp mcm xsempat..huhu..

Cik Ezy said...

selamat menyahut cabaran..
ngeh3

eima said...

wahhhh ..mudahan berjaya ....

Anum said...

good luck sis

peachippo said...

haha,kerek je muke org lidi tuuu..nway,gudlurk !

Cik Anita said...

ouh.

selamat menjawab!

hehe

Cik Muda Sae said...

yui nak buat gak yui...hihihih~