tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, July 21, 2011

PEMENANG : dengan PANTAS dan TEPAT!!!


wahh..sekejap je dah pukul 240 ptg kan..maaf lmbt, lunch lmbt!!
so, bermakna dah hbs sesi jwb soklan ini..
ada yg cepat menjawab!! ada yg simple jwpnnya..
apa-apa jwpn sekalipon,ak ucapkan TERIMA KASIH kerana mencuba..

minta maaf kerana perlu buat begini..
keadilan untuk dicari.. eceh!! poyo benor!!
dan PEMENANG telah ku temui..

berdasarkan KOMEN yang diterima di entry ini,
korang sndiri leh nampak sape yg cepat dan tepat jwpnnya..
ak nak cari 2 orang yer..


1) Sis Eintan


2) Sis Nida

sis Nida menang tipis ngn Nanakimie..soei ea nana..
jawapan secara tepat ada di enty yang ini okies!! sila jenguk lau rasa kurang puas hati

mcm biasa,sila emailkan alamat anda berdua ke email ak ea..
fashanusha@gmail.com
diberi tempoh 48 jam yer..

Tahniah and thanx kepada yg sudi join GA simple ini!!

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

7 dak comei sayang YUI:

eMMe said...

rajin yui wat GA...akak nak buat, tapi lom sampai masanya, hahaha..bergantung pada Mood juga kan sebenarnye...

Tahniah kepada pemenang, share la hadiah, hiks~

r'Da said...

congrats pd pemenang~ :)

Cik Purple Pinkypuff said...

laaaa..ada jwpn rupanya..hahaha..nih la tak bce en3 btol2..hihi..tp cp dah terlewat..nk wat cmna..hihi..btw tahniah pemenang!:)

WuMing said...

Tahniah kepada yang berjaya...

Nida said...

Alhamdulillah.. rezeki anak-anak.. thanks Nuyui... nanti Kak Nida sent details ye..

(simpan lagi tak details akak dulu?)

zuwairiaiman said...

Salam kunjungan.. blog menarik ;)

nanakimie said...

it's ok dear:)