tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, July 11, 2011

Perhatian kepada yg nak letak iklan FREE kat blog ak ni,,


walau ak jarang update skg ni korang ag suka xder ak nyemak kan!hahaha
jgn kome ingat ak xde jeling-jeling blog ksygn ak ni tau..
kome pon ada yang tau,ak bru gak pasang widget untuk letak banner blog
as daya tarikan utk ke blog kome kan..


yang ak sedikit kecewa ni bkn apa,ada yg letak iklan ntah merepek apa..
jgnla utk iklan niaga ka,MLM ka,beli itu ini ka..
ak lebih utamakan kepada blog peribadi okies!!!


please3...utk elak ak REMOVE kan,bek kome jgn letak ea..
ak ngah baik hati ag ni..hahahah...


guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

11 dak comei sayang YUI:

.m y z. said...

yess tumpang letak banner! XD

ArulchelseA said...

ptt la ada ilan tunjuk duit tu..kih kih kih.. sampai aku pun tk leh nk letak iklan huhu

Cik Purple Pinkypuff said...

lilek la nuyui..jgn mrh2 k..hihi..
KLIK dan KOMEN entri INI..:)

Cik Azizah said...

nak letak jugak! wueeeeekk :P

Bluewendy said...

owh! cik bluewendy takde banner lah plakkan..kih3

Aisyah Aina said...

kalau ada banner nak jugak letak...tp takde pulak....

kelakar kartun yang last tu...haha XD

Engku Sofea said...

tumpang letak ! hehee

AnneRaini said...

takde bannerrrrrrr.... (-__-)

r'Da said...

xtau pon psl bende alah niii.. waaaaaaaaaa :(

~iz~ said...

:)..camner nak letak pn iz x tau...

~SukEMakAn~ said...

kejamnya animation tu
hehe