tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, July 05, 2011

Musim GANTI PUASA.. =)


haiii,byk dah blog ak bw,tuan empunya blog dok pakat ganti pose..
bagus2..ak pon sama..hakhakk..
2 hari je lagi..sabar, sabarrrr...

kira baguslah nak GANTI kan..ada yg xganti,yg buat2 lupa nak ganti pon ada..
itu lagi TERUK!!!
walau orang dok heboh kata suka wat keje last minute but if settle,xder masalahlaaa..
lagi bagus dari xbuat langsung kan..



ada pakat dok terliur bila ak dok wat entry pasal makankan..
huhuh,sabar yer..ini namanya dugaan..
korang cuci-cuci mata aje kat blog ak ni okies.. termasuk ak sndiri!
Kotiau kicap yg sedap dan murah..mmg berbaloii..


~SELAMAT BERBUKA PUASA GANTI YER~

amacam??menyelerakan dak??hahahah..DUGAAN!!

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

12 dak comei sayang YUI:

ila said...

yeay sye da abes puase gnti

TeAqArH said...

selmat mengganti puasa yer..^_^

Bluewendy said...

woohhoo~ saye masih ade 6 hari lagi..:P bila lah nak gantio nye..aduyai~

puteraduyong said...

tak pernah lagi ganti puasa...sebab full je tetiap tahun... ;)

harrazdani said...

ganti jgn tak ganti...;)dah tak lama daqh ni 25 hri lagi....kalau yang tinggal 25 hari tu mungkin tak sempat dah ni...;)

Aisyah Aina said...

memang makin bersemangat nak ganti bila last minute ni kan....hehe...takpe2...biar lambat asalkan sempat ganti :D

ArulchelseA said...

x abis lg ni...kih kih khi kih

Cik Anita said...

Biasalah, bila dah last minit baru nak ganti puasa..hihi

muhamad hanif said...

dah nak bbrbuka..


selamat makan ok ?


AHAHAHHA

cunndaa said...

selamat ganti puasa syg..^^

.m y z. said...

errr belum habis ganti lagi T__T

aTy _faRed~ said...

alhamdulillah..awal2 lagi akak dah setel..cume ngah usaha rajin kan diri pose sunat..:) [berlatih nih nak masuk ramadhan..:)]