tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, July 21, 2011

SOALAN : Khas utk peserta GA Yui dari Johor


kalau tadi ak umumkan mengenai penamatan utk join,
dan di akhir ayat,ak ada bgthu nk wat alternatif lain..
yerla,memandangkan lebih dari 2 org peserta sudi join...

ak malas nak print+gunting kertas+cabut undi..
no,no and NO!!
oleh kerana GA ni khas untuk follower,dan sebagai follower yg baik hati+nak hadiah itu,
korang mungkin akan tahu perkembangan aku kan??? tertinggal skit itu perkara biasa


jadi ak decide nak wat mcm ni...
kerana ole-ole ini datangnya dari Johor..ak akan tanya soalan mengenai Johor juga!!
apakah soalan itu??
jeng jeng jeng.. ceh! merepek

DIMANAKAH LOKASI SEBENAR CIK YUI BERADA UTK MELAKSANAKAN TANGGUNGJAWABNYA SEBAGAI PEKERJA BERWIBAWA??? hahaha,taik kucen!!
haa..mana nak cari?? carila mana-mana korang suka..
usaha utk kejayaan!!hakhak..
jwpn yg PALING TEPAT dan CEPAT akan dipilih..
opss!! dont worry,komen takkan ak publish sehingga jam 2.00 petang.. komen utk jwpn okies!
jadi,korang ada beberapa jam utk jawab..
selamat mencari jawapan yer...
adilkan begini?? ngeh3.. dah mcm cari harta karun..

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

14 dak comei sayang YUI:

eintan nurfuzie said...

AR-RAHNU
BANDAR BARU UDA JB

eima said...

JB

aku rasa la ... sbb ko ade pegi the zon

eintan nurfuzie said...

Koperasi Wawasan Malaysia Berhad (KOWAMAS)
No. 26, Jalan Padi Emas 6/1,
Bandar Baru Uda,
81200 Tampoi, Johor

AYuNG said...

ipoh

alyafify said...

jawapan hentam alya, kat bank =)

keje bg duit kat org~ hihi..

maybe area perak kan.. heeeeee :D

tak brapa paham dgn soalan sebenornye.. kalo area johor, kat johor bharu kot..

huk3, if tak dpt hadiah pun tak pe...mencuba saja.. :)

r'Da said...

waaa dh tentu2 kalah sbb xtau...

nanakimie said...

tampoi,johor

anismelon said...

jawab cepat bg yg join..hehehe..kite xjoin bg sorakan jelah..:)

merahitujambu said...

good luck kepada pemenang..harap adil seadilnya..=)

Nida said...

Kak Nida try ye...

Tampoi, Johor Bahru, Johor..:)

Cik Purple Pinkypuff said...

alamak..cp terlewat ker??? sori sgt...nk jwb masi bole tak? kat batu pahat kot??? hahaha..tu jer yg cp tefikir..:p

eintan nurfuzie said...

PEH...CORECTTTTTTTT SGT..HUHUHU

abazilah said...

ala , tak sempat .

Cik Muda Sae said...

jawapan saya adalah sekincan...hahahaha~ terlepas GA yui...hihih...Tak sempat nak karang pun..!