tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, July 06, 2011

"PENCARIAN CIK EN DAN BLOG"

jom join bloglist lagi!! yeehaa..anjuran my ex-senior PUO, Sis Eintan..
thanx sudi jemput yer kak...

nak juga join,klik banner atas ni yer..

kategori adalah ikut WARNA!!
dan ak sudah tentu pilih warna PINK!! walau ak tau pasti ramai pilih itu,waa...
kerana tema blog ak pon PINK..

APA YG BESH UNTK SIS EINTAN JALAN-JALAN???
blog ak ni blog mereng-mereng..ikut suka ak nak taip apa..
luahan dan juga pengalaman..turut ada kisah-kisah tersendiri..
juga pandangan sendiri serta blogger lain..
gpun,sis pon selalu datang..lau x,xderla nama sis kat pengomen tegar tu..ahakz!!

Ak nak ajak sesapa shj yg SUKA join bloglist ni okies!!
xrugi mana..dari dok wat entry mengumpat+mengata cam ak je tu,hahah
bek wat benda yg BEK sikit ni kan????

maklumat lanjut, sila cari sendiri di blog ini yer..heheh..kejam sikit!

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

5 dak comei sayang YUI:

Cik Muda Sae said...

haha.... usya blog en kejap..!!

NasZ said...

wah..bloglist lagi..

Jemput join segmen simple saya..

SEGMEN SIMPLE : JOM KOMEN ENTRY SAYA ...

Mel Myera said...

hihihi ^^,

eintan nurfuzie said...

pink pink pink..
xleh pisahkan dri ladies...kan?kan?
yg ni cik en x yah komen panjang2 cz mmg slalu komen pun panjang2..kan2 nusha?
so..thnks cz join k
sampai masa t cik en akan listkan satu persatu ikut warna

ninie_azriena said...

datang dari segmen cik en..gud luck ya :)

ninie join juga..jom usha =)
http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/pencarian-cik-en-dan-blog.html