tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, July 01, 2011

Macam mana anda MELAMAR / DILAMAR???



ehem-ehem..gedik lak nak tanya cmtu kan??
xsalahkan..kongsi-kongsi pengalaman pasni ak nak lamar shapit,hahahah

kepada LELAKI,camne ea korang melamar perempuan??
as gf/tunang/isteri..

dan PEREMPUAN,cmner lak korang dilamar lelaki?? lau nak melamar laki mustahil kot
as bf/tunang/suami..

mesti beshkan??kecewa atau gembira ea???
itu yang perlu diterima..


yang pasti ia akan menjadi KENANGAN kepada sesiapa yg merasainya kan..

opsss!!sila jgn tnya ak cmne ak leh 'dilamar' shapit ok..
coz ak pernah coretkan entry itu di sini..

Jom baca yang lain,nak tau TIPS reject awek??

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

7 dak comei sayang YUI:

QiuT MoM said...

earm xda sesi lamar melamar cz asben xrmntik msa couple....juz die dtg n ckp jm kita kwin...hehehe....dh kwin br tw die ni rmntik gk org nya tp msa couple jer xmo tnjuk....

Papa Mifz said...

nak tau cara nye papa mifz melamar...ha pergi kat link bawah ni yer..:)

http://budakspectacle.blogspot.com/2011/06/gua-masuk-majalah.html

NOOR FATIN said...

sms dia melamar saya masih tersimpan dalam hp. dah setahun 8 bulan dah kami. hehehe. masih simpan :P

Oppa Kudin Nz said...

rase excited giler..haha

ika said...

wah..gatai nk kawen nmpk..hehhehe..nt jgn lpe jmput ika taw..

aTy _faRed~ said...

teringat asben propose nak kapel kat depan laut PD mase ngah sunset.. die cakap "awak..boleh tak kalau kite lebih series dalam hubungan kite..??" walaweihh....siyes tak sangke..!! heheh.. tau tak..sebulan lepas hal kat PD...family die datang merisik akak..n sebulan lepas tu bertunang.. 9 bulan 10 hari kemudian..kami berkahwen...alhamdulillah.. akak gembire ngan jodoh NYA..[orang tua2 bercinta memang macam ni..heheh]

Gadis Kecil said...

tunggu seseorang dtg melamar GK time nak jadikan isteri nnt je lah. hihi

mesti NERVOUS kan!