tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, July 06, 2011

Meh try letak banner kat blog ni..FREE!!!

Korang,sape yg ada banner tu,letaklaa...nak tau berjaya atau x ni!
xyah simpan aje kat blog tu..
leh gak sape yg knjung kat blog ak ni
p terjah blog korang lak..suka kan??hehehe...
 
 
 
 
 
tekan aje situ dan ikut stepnya..
moga ada yg sudi letak..huhuh..
sayang korang!!
dahlah dashboard wat hal!! ciss..
 
ak bru je wat ni..so,nk tgk,BERJAYA atau TAK hanyalah dari korang yer!

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

13 dak comei sayang YUI:

L Y N said...

:D dah masukkan.. best best ^___^

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

akhirnya ader sorang blogger letak!!

yes3!! berjaya!!

kotak bulat said...

kb letak gak..hehhe




banner tak kluar ek, try copy image url banner tu, pastu kt url banner masukkn image url tu.tgk jdi tak

Bro ahmad said...

nuyui tak payah banner' url gambar pun boleh..bro cuba tadi...iklan KFC pulak wkakaka, nuyui pasang jugak..cantik xixixixi

s u a r a h e a R t y said...

huhuhu. . . .blur. . .x paham. . .

Bro ahmad said...

ambil url gambar lepas tu paste kan aje....yang atas alamat wepsite..simple je rupanya,
kalau nak padam iklan tu..pergi wepsite dia login ahli..klik je,,kt iklan tu ,pengesahan padam,

eMMe said...

takde pun kuar banner ??? u tak berjaya ke, akak yg tak berjaya ni dik??

ArulchelseA said...

alamak lambat dah abis....nnt aku pun nk letak ni... hehehe...

chaque siz said...

huhuhu...da penoh...xley nk letak la.....

eintan nurfuzie said...

cmne nk uat..akak nk gak...t comment kt akak tau...akak cuti rini...pe2 sok kita chat2...bila g johornyer?

Bui Idzra Ryn said...

bui pun melepas..huhu..^_^

Cik Azizah said...

tak banner! huuuuu.... :( dashboard jijah seminggu dah buat hal..

Arisha Halim said...

Exchange banner masih ada? Kalau ada, tukar nak ? : )