tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, July 01, 2011

Kepada LELAKI,jom baca Tips Reject Awek!!




hai hai hai..bertemu lagi di entry kedua selepas yang pertama pagi td..
entry khas untuk LELAKI kalau nak reject AWEK okies..
dan kepada perempuan,tryla tgk kot2 ada x pakwe/tunang korang wat cara gini..
lau ada,ak syorkan,korang ketuk pale dia!! ahakz.. mcm bese wat plak ak nie kan


LELAKI perlu guna ayat berikut ea cadangan aje nie

1) Semalam I check dengan doktor, dia kata I HIV positif...

2) Kat telinga I ni ada suara suruh I bunuh diri..

3) U nampak tak mamat tu... (padahal takda orang pun kat situ)

 
4) Adik beradik I ada 10 orang, semua belajar lagi, I kena sara diorang sebab parents I dah meninggal...

5) I dah keje kat 20 company, tapi paling lama tahan pun 2 bulan je...

6) Hari-hari along cari I, hutang dengan diorang dah mencecah 100 ribu...

7) Tiap2 hari I melancap, sehari sampai 10 kali....

8) Errr, sori, terpegang pulak....

9) Lupa nak bagi tau u, I ni duda anak 10

10) Ish, kalau nak kawin dengan U, I kena ceraikan bini I yang ke 4 tu, sian dia....


owh yer,leh gak kot lau POMPUAN nak reject LAKI dgn ayat kat ats..
cuma tukar sikit-sikit yer..
sumber: lawak jenaka

ak geram toi la xleh tgk dashboard ni!!loading cam kura-kura je..
hbs ak xleh tgk entry2 terkini korang..sedihnyaaaaaaaaaa..

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

14 dak comei sayang YUI:

Abang Long said...

Salam...idea bagus tu. Ada gak orang kata camni..I suka kat you tapi hati I dah ada orang lain yg I cinta...

Entry terkini Hospital Mahal Layanan Kureng

chaque siz said...

ish2...ad jgak yep org yg men reject2 awek neh...mesti keliling pinggang awek...tpi kn yg ta bleh bla yg no 7 tuh..hahaha...lalalallalalal♪♫♫♫

faizlaster said...

agak2 r skit no 7 tu..hahaha

TeAqArH said...

saya mati pucuk..teeet..boleh x??

Encik Suami said...

Yg no 1 tue..uiks..bahaya tue. Nauzubillah.

Senang..ckp je kat dia..I sayang kat you. Sayang sgt2..tapikan..I xde kemaluan. U sanggup kawen ngn I? mesti dia larik lintang pukang.

jemput terjah new entry (>.<) Kursus, APC & Pertandingan Koir (>.<)

cik najihah said...

semua kejam2..
yang ke 9 tu hahahaha

Cik Azizah said...

hahaha siot je...

p/s; samalah. dah beberapa hari jijah tak tgk dashboard! sebbaik ade bloglist..tgk update yg tu je..ehehe

ArulchelseA said...

cuak aku baca ni...kih kih kih kih... mcm2 dunia blog ni..

AnneRaini said...

ayat reject takleh blah..hahaha

baru la ni dpt jenguk..tension dgn tenet ni..huhuhu

Papa Mifz said...

kalo dah bagi alasan2 tu semua awek masih nak terima gak xtau la den...hehe

Adam Idris said...

hahahaha kelakar!

tamlegend said...

poin nombor8...terpegang apa tu???

anismelon said...

hahaha..kelako lah..tapi yg no 4 toh..huuu.jgn la pai kate parents dah ninggal..doa toh..weee

Shukjessa said...

cane ye merijek orang?

tak pernah lagi rijek orang sebab lelaki kena ngurat perempuan, so perempuan la yg rijek lelaki, biasenye la camtu..

pernah kena rijek mase sekolah dulu, dirijek mase besdey sendiri. that gurl gave me a flower then said "kita kawan je lah ye"... ayat paling berat nak terima tapi terima je lah