tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, July 20, 2011

Wordless Wednesday ♥♥- 4 Separuh bogel



Apakah jalan penyelesaiannya???


guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

16 dak comei sayang YUI:

Maya Lisa said...

hell no, die bertudung ke hape ??

Cik Anita said...

nak terjun gunung tgk picca ni!!!

T_T

eima said...

cincin ???
aku tak paham sila xplain ....

aishahNewdestiny said...

Ape ke name pakaian nye ni?adakah aku yang lupe nak update bout fesyen??

kalo sha jmpe ni mau tenung dia lama-lama. biar dia sedar sikit !

Lissa said...

aiyakkk.bertudung kan tu??aduhaii

Princess Feyqa said...

dia pakai tudung kan? saya yg buta ke dia yg buta hati?

~Sya~ said...

fuhhh...biar btol

Cik Ezy said...

eh boleh pulak bertudung pakai gitu..
huu

Cik Azizah said...

budak2 zaman sekarang perangai pelik...

eMMe said...

pakai tudung kemain, skali seluar, skin color nampak panties, tak senonoh yui....hehehe..

rara pinkmafia said...

eeuuuwwww geli dow.

QiuT Mummy said...

2 lh bdk yg xberakal..ada otak xmo gne..kesian....buat malu org islam jelh...bek tggl je tudung 2...

eintan nurfuzie said...

2 l..a.da yg komen lambat..pc dorg kot..adoi..

Diana @ bilakukatacinta said...

slm kenal dear..hehe..rase2nya...dah 3,4 kali akak nmpak post pic cni di blog.....glamer gak dia ni

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

errkkkkkkk... =.='

Abang Stalker said...

phewittt...cm cilaka je.hahaha



HAHAHAH ;)) klu dpn abg ni,mmg abg p azan kt telinga dia.

bikin ghairah je.astagfirullah..