tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, July 28, 2011

PENDAPAT : Amalkan GIVE & TAKE .. ADIL gtu???



apa lah yang ADIL sangat ni ea..
erm,kali ni entry khas kepada yg sudi kunjung ke blog mereng ak ni..
ak bkn apa,saje je nak tanya+share pe ak wat..

Ini janji ak,insyaALLAH setakat ni ak buat cmni

kepada insan yang sudi jenguk sini, ditambahkan lagi KOMEN sebarang entry ak,
ak PASTI akan kunjung balas+komen balik entry korang.. ade sesape tertinggal x??
owh ya,jgn dok pikir ak saja balas or apa-apa,ak cuma pikir ak menghargai mereka
yg turut serta menghargai org lain..



dan jgn dok pikir bila org dok pakat mai,baru ak pakat p smula kat blog kome..

tidak,tidak dan TIDAK!!!


ada juga ak p ke blog org lain dlu..kerana ak suka pada entry mereka,ak suka jejakkan jari ak ni..
even ak xmalu, nak juga singgah!! ak peduli apa..hahahah...
ada sesape xkasi ak singgah?? gtau laa..huhuhu..




so,kesimpulannya,jadilah blogger yang PERAMAH+PRIHATIN..


ada pendapat yang lain?? silakan..ak lagi suka..lagi byk lagi bagus!!erk,adake??


guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

12 dak comei sayang YUI:

Bluewendy said...

hihi..btol tuh Cik Yui oi..=)

eima said...

TQ la dik sbb sudi dtg blog aku slalu ...sehari 2-3 kali kadang tu lebih ..hahahha

eintan nurfuzie said...

YUP2...TP 2 LA..AKAK BZ LA PLAK...MASA TGH FREE XDE SPE YG DTG...HUHUHU

Cik Anita said...

salam.

ye betul~

dunia blogger memang perlu macam tu lah, kalau give je tak take take memang tak syok. Tapi yg penting ikhlas. :)

*time keje ni kalau asyik baca belog je keje mmg tak siap. HAHA.

aTy _faRed~ said...

akak suker singgah blog awak.. simple penisan n mudah nak bace... n akak jugak tak kisah nak tinggal jejak atau komen pade n3 kawan2 lain walaupon kekadang derang tak datang pon blog kite.. bagi akak...semua terpulang.. sebab kalau rase2 tak besh..tak yah ar komen kan..:) tapi mengamalkan konsep memberi n menerima memang bagus tuk semua orang..!! :)

aimie amalina said...

betol2!
hehehe
suke
soo..nak bizi2 body kat sini
hehhe
yela..belog cam kite dibuat utk semua kan..
kalo x nak owg jejak..x yah la..wat la belog peribadi an2..=))

rara pinkmafia said...

peramah cm akk kan.hehehe

eintan nurfuzie said...

SO ASYK UAT UAT CONETTS JER..BUAT LA BLOGLIST...AKAK PUN CONPOM JOIN.

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

kepada yg sudi sggh dan komen entry ini,diucapkan ribuan terima kasih utk kome sume..

sy tersgtlah berbesar hati terima knjungan dari anda..

insyALLAH,selagi hayat masih ada,selagi sy masih mampu berblog,knjungan sy pasti ada..

jika tertinggal,itu namanya kelalaian..dan itu harus diperbetulkan..insyaALLAH..

gembira mengenali blogger seperti kome..even kt hnya di alam maya,kemesraan tetap ada!!

aii likee..doakan sy ye.. =)

AnneRaini said...

tak suke blogger terlebih peramah...komplen2 blog org..org punye entri...mcm die je bagus...

eintan nurfuzie said...

HUHU...AKAK MENUNGGU TIME 2

Cik Azizah said...

peramah mcm jijah jugak kan kan..lalala :P

jadilah blogger yang caring,understanding,interesting. dan dot dot dot... hahha