tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, July 26, 2011

Blog ak di laman web LUCAH!! cehhh!!



pergghhh!! giler terkezut ak..tadi ak dok bukak la Nuffnang ak tu..
skg ni ak suka lak jenguk Nuff tu..adakah cinta beralih arah?? =p
ak suka jenguk kat KATA KUNCI dan siapa PERUJUK nya.. ai guna BM okies!

then,tertengokla PERUJUK yang punya ramai "merujuk" jenguk..
ak dah SURE suka ramai jenguk blog ak..tapi lau sampai ke BAHAN LUCAH,ceh..
hampeehhh gtu....


nampak?? sampai 55 kunjungan..nasib blog ak xbrape orang kenal kan..hakhak..
korang nak tau kat laman web mana yang FOFULAR sangat tu??




itu adalah disebabkan oleh entry ini..
tapi kan.ak SURE sangat sapa yang dok pakat kelam kelibut cari entry lucah
itu di blog ak,pasti pulang dengan HAMPA!!

KENAPA????


kerana apa yang korang harapkan tiada dalam entry itu..hahahah..
padan muka ko!!!
xcaya?? tengok sendiri kat sini...



korang blogger sportingkan??silalah bagi pendapat korang kat entry ak yang ini ea.. TQ..

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

13 dak comei sayang YUI:

eima said...

hahaha kata kunci seks mmg leh up trafik ....

WuMing said...

Gambar Monyet dgn kucing tu yang tak tahan tu...Nak tergelak betul...

aTy _faRed~ said...

hahaha.. akak pon pernah macam tu gak..!! orang bajet dapat tengok gambar lucah dalam blog akak agaknyer... macam2 hal...;p

Cik Anita said...

mungkin sebab bosan2 dorang gugel benda alah lucah ni. HEHE.

aleen aiden said...

hahah.giler ah!mujur kat blog alin xde keyword yg pelik2.huuu

cik najihah said...

hahahahah samelah kite

Miss Nadya said...

gerun...hehe..nad pon pernah jugak...ciap ke katil ag..hehe..:)

AnneRaini said...

kadang2 kelakar dgn kat akunci tu..hihi

Cik Azizah said...

adoii...bahaya gini dah label blog seks...hahaa

Nash said...

ini blog porn ke?? haha.

Pwincess sarah said...

mcm2 la kaka nie...huhu..tapi monkey too comey la kak.. :D

Cik Muda Sae said...

tulis SEXS tu pun dah boleh up trafik ke? alamakkk.....tetiba datang idea..hihihihi~

nurkaloi said...

eghhh hahahaha
kesiann !!!

lau page kaloi
asyik orang dengki carik ikan tak boleyh berenang...hampeh !! gghhhh