tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, July 05, 2011

Hingga umur 3 tahun MENETEK ..

Penyususan ibu susu pilihan terbaik!! wah,itu kata cik jijah kt dalam entrynya..
 dia adalah nurse yer
mmg itu yang di galakkan..xpyh bagi susu cap lembu lak kat baby tu..
TAK ELOK !!
 
 
 
yang nak ak persoalkan sekarang,xpeker ea menetek ngn mak lebih dari 2tahun??
lau sampai umur 3 tahun???
nak tahu ni..
kot-kot ada apa2 kesan sampingan..
senang t ak bg kat anak ak.. alahai,berangan!!
 
huhuhu...
kot-kot besar leh degil ke,liat ke, ngada ke.. ahakz!!utk ak sbnrnyaa..
ak dok teringat mak dok usik-usik ak..
 
"unk tu yui,kecik-kecik payah toi nak berhenti menetek..smpai umur 3 tahun!"
" dok buh sapu akar yg pahit tu,unk dok amik kain lap,pastu isap balik"
" dok tnya , nape pahit mak?? xpe,lap dlu ea dalam loghat budak kecik"
 
 
dengan mak sedara,comel x?? ahakz!
 
 
ahakz!!gelak ak bila mak dok ejek gaya time ak kecik cakap..sgt comel!!
so,cmane??ada masalah ke or itu lebih baik??
 

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

6 dak comei sayang YUI:

eima said...

tah tatau la .. aku pun netek anak aku kejap je .. pastu aku netek mak aku tak dpt dikenal pasti

Cik Azizah said...

xde efek ape2 yui. kalau air susu banyak boleh je bagi. tapi pastikan tak pregnant lah..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

gtu ea cik jijah..teng misi!! heheh..

Mohd Ridhuan said...

bnyk kelbihan la...
ehhehehhe

lame xsinggah kat blog ni...
hehhehe

"Mainan Piano oleh Hazman Halid"

eintan nurfuzie said...

http://nurfuzie.blogspot.com/2011/07/bloglist-pencarian-cik-en-dan-blog.html
jom join bloglist akak

NOOR FATIN said...

mak saya kata saya sampai 2 tahun 7 bulan. org len semua 2 tahun aje. haha. demam terus