tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, July 25, 2011

rindunya pada KAWAN dan BLOG mereng ini...



assalamualaikum dan selamat pagi..
pergghh,last update tntg percubaan pertama ak pada 22/7/2011..
mcm lama plak kan..tp itu adalah perkara biasa kerana ak dah sedia maklum
ak jrg nak update pabila bercuti terutama ketika berada di Sungai Siput..

so,entry pertama di hari Isnin hari yg korang suka kan??
ak nak ucapkan dan doakan :

Tahniah kepada pasangan Dr. Sheikh dan isterinya Dr. Harlina dah dpt baby girl..
cute wei!! dh cam budak brape bulan aje ak tgk pic nya



Moga perjalanan my dear shapit and 3 org kwnnya yg lain ke Teluk Senangin pada pg ini berjalan lancar+selamat semuanya yer.. Happy enjoy okies!!



n/y: owh yer, rasa cam ada yg kompius,mengenai tutorial ini, korang letakkan kod html tu pada KOMEN yer.. ala,cam korg nak p komen blog org..kat situ okies!

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

8 dak comei sayang YUI:

eintan nurfuzie said...

HUHUHU..UAT PE CAPIX G TELUK SNENAGIN?HUHUHU...MAKNANYA SANGKAL LA ORG YG G KE ANGKSA MANDUL..DH TERBUKTI KELAKIANNYA..HUHUHU

WuMing said...

Ya isnin hari yang disukai ramai....

eintan nurfuzie said...

HUHUHU...BPER LAMA G NYER?

syieda_joy said...

hihihi..comey la anak angkasawan tu..^_^

akak mesti rindu syieda kan? hihihihi^_^
percubaan akak tu cute la.teringin pulak syieda nk buat mcm tu. tapi tak reti. hukhuk..T__T

selamat hari isnin^_^

eintan nurfuzie said...

X PASTI LA NUSHA PASAL SABTU NI..AKAK BLIK KG...KLU ADA MASA AKAK G...

Amy Syaquena said...

comel anak dia kan..tahniah kepada sheikh muzaffar dan doc Harlina...

eMMe said...

hye Yui............have a great Monday!

eima said...

pesal tak ikut shapit jugak ....